Fesyen Baju Raya 2013

Gambar selebriti bergaya fesyen baju raya michael, Pereka fesyen batik, michael shu telah memperkenalkan 30 busana khusus untuk penampilan bergaya di hari lebaran pada jam 4 petang semalam di hotel park royal bukit. Fesyen baju raya, Sibuk memikir baju raya tetapi sebenarnya baju raya dah siap sebelum puasa lagi. almaklumlah nak booking tukang jahit bukannya senang (walaupun adik. Baju raya 2013 | namee roslan, Assalamualaikumwell hello :) omg, design baju raya 2013 banyak yang dah keluar. ni kalau perempuan tengok ni rambang mata lah ni. hehhe. ok, mari.

Promotion Price 1 set include postage : RM90
Promotion Price 1 set include postage : RM90

Tapi awas jika anda belum berkahwin tidak digalakkan
Tapi awas jika anda belum berkahwin tidak digalakkan

Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat
Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat

Pinned by Azeana Kamarudin
Pinned by Azeana Kamarudin

Fesyen baju raya 2013
Fesyen baju raya 2013

Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat
Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat

Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat