Fesyen Baju Raya 2013

Baju raya fesyen muslimah terkini 2013 #2 | ! love , Raya dah habis?? tapi tak pe raya aidiladha masih ada. jom ushar koleksi terbaru dari "hazanis fashion". alhamdulillah baju kurung peplum dari minimalace menjadi top. Gambar selebriti bergaya fesyen baju raya michael, Pereka fesyen batik, michael shu telah memperkenalkan 30 busana khusus untuk penampilan bergaya di hari lebaran pada jam 4 petang semalam di hotel park royal bukit. Fesyen baju raya 2014 ~kurung moden & dress ala-ala, Fesyen baju raya 2014 ~kurung moden & dress ala-ala princess.

Okay tema tahun ni macam warna coklat gitu, sepertinya baju raya ni
Okay tema tahun ni macam warna coklat gitu, sepertinya baju raya ni

4802898185_97905ae02b.jpg
4802898185_97905ae02b.jpg

Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat
Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat

 Baju Wanita Lebaran 2013 semoga bisa menjadi referensi model baju
Baju Wanita Lebaran 2013 semoga bisa menjadi referensi model baju

Baju Raya 2012
Baju Raya 2012

Fesyen Baju Raya 2013 Terkini/page/page
Fesyen Baju Raya 2013 Terkini/page/page

Sampai juling bijik mate aku tengok. Semuanya pun lawa lawa sangat