Butik Pengantin Mya Irdina



Wawa syaida ::.: veil tudung pengantin, Kalau saya tang tudung tu memang no choice lah :) tetap setia seperti tudung di atas. kalau nak tau tudung ape try tengok header. nampak tak <.Wawa syaida ::.: buat hantaran mudah, Bagi yang gemar untuk membuat hantaran sendiri saya nak kongsikan hantaran yang saya buat sendiri untuk majlis pertunangan saya barubaru ni :).Kakyaohyaya, Be happy. be who you wanna be. if others doesn't like it then let them be. happiness is a choice. life isn't about pleasing everybody..Our story ::: wedding review photoprops, Trend wedding sekarang ni kan ada photobooth & photoprops. so me plan nak buat photoprops je combine kan dgn guestbook. hehehee...


Cahaya cinta : resepi : pavlova tutorial, Resepi pavlova kebanyakkannya sama je cuma cara membuatnya ada yg sedikit berbeza.. dan seperti biasa aku akan buat cara mana yg paling mudah.. muehehhe.


Butik Pengantin Mya Irdina Related Posts