Butik Pengantin Mya Irdina

A : sewa : karpet / kain bulu putih, Salam awak awak beli kat kedai mana ye kat jalan tar? ni email sy, rina_ellisa@yahoo.com awak bagi email ea sy nak invite baca blog thanks awak :). My sweet sour love life: hotel shafura kemaman love, Ini antara gelagat qies time ikot anta papa pegi kemaman aritu. kami stay kat hotel shafura, lokasinya tak berapa jauh dengan hospital kemaman.. Cahaya cinta : resepi : pavlova tutorial, Resepi pavlova kebanyakkannya sama je cuma cara membuatnya ada yg sedikit berbeza dan seperti biasa, aku akan buat cara mana yg paling mudah muehehhe.

amy - 20112011
Amy - 20112011

Posted by BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA at 10:09
Posted by BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA at 10:09

all done by BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA
All done by BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA

BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA
BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA

pelamin tunang - noni ipoh
Pelamin tunang - noni ipoh

276714_197959726919675_588412606_n.jpg
276714_197959726919675_588412606_n.jpg

all done by BUTIK PENGANTIN MYA IRDINA