Bakllava Turke Receta

Bakllava - receta + fotografi | kuzhina shqiptare, Bakllava është njëra nga ëmbëlsirat tradicionale të kuzhinës kosovare. ndonëse bakllava ka prejardhje turke, përgatitja e saj është një trashëgimi e. Embelsire turke | receta kuzhine, Recetakuzhine.net eshte faqja me e madhe shqiptare me receta gatimi nga kuzhina shqiptare, kuzhina kosovare dhe ajo e huaj per familjen tuaj. ketu do te gjeni receta. Unëgatuaj - një botë receta - bakllava, Bakllavaja eshte nje embelsire qe ne vendin tone serviret vecanerisht diten e vitit te ri. tradicionalisht, pregatitja e brumit, dhe me pas e peteve nga gj.

Receta për Bakllava | ArtiGatimit.com
Receta për Bakllava | ArtiGatimit.com

Bakllava (Foto nga: Violeta Myftari)
Bakllava (Foto nga: Violeta Myftari)

receta-bakllava-embelsire-tradicionale-festa-shqiptare-greke-turke
Receta-bakllava-embelsire-tradicionale-festa-shqiptare-greke-turke

Bakllava turke (Receta e derguar nga Dallandyshe Siqeca)
Bakllava turke (Receta e derguar nga Dallandyshe Siqeca)

Bakllava Turke (Receta e derguar nga Sajmira)
Bakllava Turke (Receta e derguar nga Sajmira)

receta-bakllava-embelsire-tradicionale-festa-shqiptare-greke-turke
Receta-bakllava-embelsire-tradicionale-festa-shqiptare-greke-turke

receta-bakllava-embelsire-tradicionale-festa-shqiptare-greke-turke