Baju Raya Sedondon 2013

Baju Raya Sedondon 2013 - Jubah dress sedondon ibu anak raya 2014, Dah mula dah cerita pasal baju hari raya. hello ni baru puasa hari keempat. eleh cakap orang entahentah korang dah sebulan baju raya dah siap dalam almari kan hahaha.. Warna tema baju raya 2015 inilah realiti, Amboi awalnya dah beli baju raya. hihi. awal tak awal kot. rasanya kalau nak tempah dah boleh cari kain dah ni. lainlah kalau nak beli baju siap je kan.. Titian perjalanan: cerita upah jahit baju, Rupanya ada hikmah saya tak dapat tempah baju di kedaikedai tersebut sebab semuanya caj rm50 untuk upah menjahit baju kurung biasa. kedai seterusnya saya.


Fesyen Baju Kurung 2013
Fesyen Baju Kurung 2013 | Read Sources

Shopping hari hari ~ mama kembar 3 personal parenting, Mama ni kalau beli baju untuk si kembar 3 seboleh bolehnya akan cari yang harga bawah rm15 sepasang lagi murah lagi bagus. time raya setahun skali jaa.Akhirnya kembar 3 katil ~ mama kembar 3, Setelah bertahun lamanya akhirnya si kembar 3 ni dapat gak katil. walaupun bukan katil ikea tapi tetap syiok sebab dah ada katil yahooo! hehe :).Butik ariadna: baju kurung sedondon ibu anak, 34 bahu 9.5" dada 12". punggung 12". pinggang 11". labuh baju 21" labuh tangan 14.5". pinggang kain 9.5". labuh kain 23". 56 bahu 10.Ain ya =): warna tema baju raya., Actually bukanlah takde baju raya or tak boleh beli baju baru tapi takde mood untuk semua itu. nak ikutkan boleh je pakai baju time nikah buat baju raya.

Butik Kurung Moden Anisa

Butik Kurung Moden Anisa | Read Sources

Fesyen baju raya siti nurhaliza anugerah era 07, Siapa lagi kalau bukan datuk siti nurhaliza yang bisa dipercayai untuk menghangatkan lagi kemeriahan anugerah era 07 dengan aura gemerlap pesona bintang yang masih.Jubah dress sedondon ibu anak raya 2014, Dah mula dah cerita pasal baju hari raya. hello ni baru puasa hari keempat. eleh cakap orang entahentah korang dah sebulan baju raya dah siap dalam almari kan hahaha..

Baju Raya 2013

Baju Raya 2013 | Read Sources

Titian perjalanan: cerita upah jahit baju, Rupanya ada hikmah saya tak dapat tempah baju di kedaikedai tersebut sebab semuanya caj rm50 untuk upah menjahit baju kurung biasa. kedai seterusnya saya.

Baju Raya Sedondon 2013 Related Posts