Baju Raya Sedondon 2013

Baju kurung sedondon ibu & anak | adieyza, Seronok sangat bila dapat pakai baju kurung yang sedondon dengan dress anak dara kita yang bertambah best bila anak dara tu dah makin bijak bergaya depan. Baju raya murah - azura & hidayat, Hai semua. dah beli baju raya? aku biasalah, selalu over excited! bukan aku je, seluruh family lah. so a day before ramadhan, kami dah pergi cari baju raya.. Cujen lejen: baju raya., Hamboi, puasa pun tak habis ganti dah sibuk fikir pasal baju raya. haruslah nok, dah bertahun-tahun aku tak dapat pakai baju raya baru yang ditempah khas.

Cantiknya. So far tengok design this year similar macam last year
Cantiknya. So far tengok design this year similar macam last year

 to Raya: Current Trends To Incorporate Into Your Baju Raya For 2013
to Raya: Current Trends To Incorporate Into Your Baju Raya For 2013

 Sedondon. Pakej Baju Raya Ibu dan Anak. Tempahan Aidil Adha 2013 Kini
Sedondon. Pakej Baju Raya Ibu dan Anak. Tempahan Aidil Adha 2013 Kini

ni tema raya tahun lepas suka kaler niceria sgt
Ni tema raya tahun lepas suka kaler niceria sgt

ibarat menunggu sang arjuna datang merisik, si gadis bergaya menawan
Ibarat menunggu sang arjuna datang merisik, si gadis bergaya menawan

 akhirnya kami sedondon! hehehe Adik aku belikan baju raya
akhirnya kami sedondon! hehehe Adik aku belikan baju raya

 Sedondon. Pakej Baju Raya Ibu dan Anak. Tempahan Aidil Adha 2013 Kini