Baju Raya Sedondon 2013

Baju kurung sedondon ibu & anak | adieyza, Seronok sangat bila dapat pakai baju kurung yang sedondon dengan dress anak dara kita yang bertambah best bila anak dara tu dah makin bijak bergaya depan. Baju raya murah - azura & hidayat, Hai semua. dah beli baju raya? aku biasalah, selalu over excited! bukan aku je, seluruh family lah. so a day before ramadhan, kami dah pergi cari baju raya.. Cujen lejen: baju raya., Hamboi, puasa pun tak habis ganti dah sibuk fikir pasal baju raya. haruslah nok, dah bertahun-tahun aku tak dapat pakai baju raya baru yang ditempah khas.

Posted by Ayu Firzara at Tuesday, June 19, 2012
Posted by Ayu Firzara at Tuesday, June 19, 2012

Raya tahun ni tambah seorang lagi ahli keluarga baru, Kak Aishah
Raya tahun ni tambah seorang lagi ahli keluarga baru, Kak Aishah

fesyen baju raya adalah paling penting sekali memandangkan hari raya
Fesyen baju raya adalah paling penting sekali memandangkan hari raya

Hampir sedondon jugak warna baju raya kami kan :p
Hampir sedondon jugak warna baju raya kami kan :p

Fesyen Baju Raya 2013
Fesyen Baju Raya 2013

Baju Kurung ibu dan anak sedondon English Cotton Matching Pink Love
Baju Kurung ibu dan anak sedondon English Cotton Matching Pink Love

fesyen baju raya adalah paling penting sekali memandangkan hari raya